Fietsers bij de Kiltunnel

Veelgestelde vragen

Vraag en antwoord Groot Onderhoud Kiltunnel

Op deze pagina zijn de meest gestelde vragen over het groot onderhoud aan de Kiltunnel samengebracht. De vragen zijn gegroepeerd in een aantal rubrieken. Staat jouw vraag er niet bij? Stuur dan een e-mailbericht aan: info@kiltunnel.nl. We proberen je vraag dan zo snel mogelijk te beantwoorden.

Kunstwerk bij de Kiltunnel

Veelgstelde vragen

Er zijn verschillende artist impressions en animaties beschikbaar op www.kiltunnel.nl. Deze dateren nog uit de voorbereidingsfase en geven een globaal beeld. Het beeldmateriaal wordt vervangen door meer gedetailleerde artist impressions zodra deze beschikbaar zijn.

Het algemeen telefoonnummer van de Kiltunnel is 24/7 beschikbaar: 078 – 6540835

Naast de algemene informatievoorziening heeft de Kiltunnelorganisatie frequent contact met de beheerder van Kil III en IV, die de bedrijven op de hoogte houdt van ontwikkelingen, werkzaamheden en daarmee samenhangende verkeersmaatregelen.

Klanten kunnen altijd op de website www.kiltunnel.nl terecht voor de meest actuele informatie. Bij werkzaamheden die direct invloed hebben op de bereikbaarheid, doorstroming en/of de verkeerssituatie delen de tunnelbeambten tijdig folders uit.

In de wetenschap dat weggebruikers niet alleen naar de Kiltunnel kijken, maar naar hun gehele route van A naar B, is er ook ten aanzien van de communicatie overleg met gemeenten, provincie, waterschap en Rijkswaterstaat over andere wegwerkzaamheden in de regio. De verschillende wegbeheerders stemmen werkzaamheden onderling af.

Weggebruikers, omwonenden en andere belanghebbenden worden gedurende het onderhoudsproces intensief geïnformeerd. De meest actuele informatie is altijd te vinden op www.kiltunnel.nl.