Voorbereidende werkzaamheden

Geplaatst op:
Vanaf 15 november tot en met 5 december hebben werkzaamheden invloed op het verkeer. Lees snel wat je in deze periode tegen komt als je door de Kiltunnel gaat.

Vanaf 15 november tot en met 14 december wordt gestart met werkzaamheden aan de oostelijke en westelijke zijde van de Kiltunnel om o.a. de voorbereidingen te treffen voor het tegenverkeer in het eerste kwartaal van 2022.

In de richting naar Dordrecht is in de periode van 15 november tot en met 21 november de linkerrijstrook vanaf de Hendrik Hamerstraat tot voor de tunnel afgesloten voor verkeer. Rij je richting ’s-Gravendeel dan is de linkerrijstrook vanaf het tolplein tot de Havelaar afgesloten.

Van 22 november tot en met 14 december zal de linkerrijstrook, in de richting naar Dordrecht, net na de Havelaar (zie de linkerhelft van de foto voor een indicatie vanaf welk punt de afzetting is) en tot het tolplein, worden afgesloten voor verkeer. Voor de richting naar ’s-Gravendeel zal vanaf het tolplein tot voor de Havelaar (zie de rechterhelft van de foto) de linkerrijstrook zijn afgesloten.
Deel dit nieuwsbericht