Start werkzaamheden Kiltunnel

Geplaatst op:
Nadat vorige maand het plan van aanpak "Groot onderhoud Kiltunnel" officieel is geaccepteerd, gaan de werkzaamheden nu echt van start.

Groot onderhoud Kiltunnel
De komende jaren breiden wij de tolstraten uit naar 5 tolstraten en maken wij het mogelijk om contactloos te betalen. Daarnaast voeren wij herstelwerkzaamheden uit aan het beton en vervangen wij verouderde technische installaties met de nieuwste apparatuur. Dit alles om de Kiltunnel veiliger, duurzamer en klaar voor de toekomst te maken!

Afsluiting tolstraat 4 richting 's-Gravendeel
Aanstaande maandag (30 november) is tolstraat 4 richting 's-Gravendeel afgesloten tussen 9.00 en 12.00 uur. Tolstraat 1 t/m 3 zijn wel tot uw beschikking. 

Wijziging route voor fietsers
Vanaf week 49 wordt de situatie voor fietsers die gebruik maken van de Kiltunnel gewijzigd. Door voorbereidende werkzaamheden is het huidige fietspad niet meer toegankelijk. Voor fietsers richting 's-Gravendeel loopt de nieuwe route via de meest rechter rijbaan van de Kiltunnel. Hier maken wij een afzetting zodat de fietsers veilig van de rijbaan gebruik kunnen maken. Op de onderstaande afbeelding zie je de nieuwe fietsroute in het geel aangegeven.
Deel dit nieuwsbericht