Laatste weekendafsluiting Kiltunnel bekend

Geplaatst op:
De data voor de laatste weekendafsluiting van de Kiltunnel check je hier!

Van vrijdag 24 juni 2022 tot uiterlijk maandagochtend 27 juni 2022 is de Kiltunnel afgesloten voor verkeer. Tijdens dit weekend is het wel mogelijk om met de fiets of openbaar vervoer door de Kiltunnel te gaan. De exacte tijden van de weekendafsluiting worden uiterlijk op 17 juni 2022 bekend gemaakt op de website en in de app.

In de noordbuis van de Kiltunnel wordt op dit moment hard gewerkt om alle werkzaamheden af te ronden en worden voorbereidingen getroffen voor de laatste weekendafsluiting. De nieuwe tunnelverlichting is in de noordbuis opgehangen, de poederbluskasten worden ondertussen getest en alle tunnel technische installaties zijn vervangen.

In het laatste weekend wordt onder andere over het hele tolplein en in de tunnelbuizen de deklaag op het asfalt aangebracht op de weg en wordt de tunnelverlichting in de zuidbuis opgehangen. Kortom, nog genoeg te doen.

Vanaf maandag 27 juni zijn beide tunnelbuizen weer open en wordt het verkeer in beide rijrichtingen weer door zijn eigen tunnelbuis geleid.

Bijna is het groot onderhoud klaar, kunnen alle tolstraten worden gebruikt en gaan we naar een nieuw normaal!

Deel dit nieuwsbericht
Een lege Kiltunnel