Belangrijke informatie omtrent het weekend van 29 april

Geplaatst op:
Lees snel nog alle belangrijke info aangaande 29 april!

Vanaf vrijdag 29 april 2022 om 21.00 uur tot uiterlijk 6.00 uur op maandag 2 mei 2022 is de Kiltunnel geheel afgesloten voor autoverkeer. Fietsers, openbaar vervoer en hulpdiensten kunnen wel door de Kiltunnel.

Met de voorbereidingen voor het weghalen van de luifel en het verwijderen van de tolcabines wordt al gestart op vrijdag 29 april vanaf 11.00 uur. Hierdoor is er vanaf dat moment in beide rijrichtingen 1 tolstraat open. Zie het plaatje hiernaast.

Voor de fietsers geldt dat vanaf vrijdagavond 29 april rond 23.00 uur de omleiding ingesteld wordt. Vanaf dat moment worden alle fietsers naar de zuidbuis geleid en kom je tegenliggers tegen in de zuidbuis op het fietspad. LET OP: in de eerste periode dat je gebruik maakt van het fietspad in de zuidbuis wordt er nog gewerkt aan de roltrap. Dit betekent dat er geen roltrap beschikbaar is voor fietsers in beide richtingen.

Vanaf 2 mei 2022 worden de nieuwe tolstraten in gebruik genomen. Vanaf dat moment is straat 1 weer beschikbaar voor iedereen die contant wil betalen en zijn de buitenste straten beschikbaar voor Telecardgebruikers en iedereen die wil pinnen!
Deel dit nieuwsbericht